Välkommen att ta kontakt och göra intresseanmälan för din hälsa och framtid.

Du är ett steg från att börja din mentala livsresa.

Kontakta din mental tränare.

Boka din personliga mentala tränare där varje träningstillfälle/ samtal är på cirka 30 minuter. Din mentala tränare planerar, genomför och justerar alltid din träning för att dina resultat ska bli så bra som möjliga. Hur ofta du tränar tillsammans med din MT är något ni gör upp  om tillsammans och ni utgår alltid från dina förutsättningar och individuella mål.

För bästa resultat så rekommenderar vi att du kombinerar samtal med ditt eget personliga EMS mentala träningsprogram på 10 veckor.

Priser och intresseanmälan

Kontakta din personliga coach.

Varje coachsamtal är på 30 minuter och din personliga coach planerar, genomför, utvärderar och justerar alltid dina samtal för att dina resultat ska bli så bra som möjliga. Hur ofta du har coachsamtal tillsammans med din UC är något ni gör upp tillsammans och ni utgår alltid från dina förutsättningar och mål.

Priser och intresseanmälan

Boka in föreläsningar.

Vill du också vara med i kampen mot psykisk ohälsa? Är du intresserad av övriga tjänster? Då är du varmt välkommen att kontakta mig på utvald tjänst i listan nedan för att få en offert. Beskriv kort ditt behovsområde och önskade resultat i samband med din intresseanmälan.

Kontakt.

Allt börjar med en kostnadsfri behovsanalys och kartläggning via mejl eller telefon. Väljer du att gå vidare så kommer du att få x antal samtal varvat med kraftfulla övningar och verktyg att ta med dig för resten av ditt liv. Alla samtal är på cirka 30 minuter och sker över telefon eller zoom.

Viktig information.

Allt ovan är endast intresseanmälan och du förbinder dig inte till något förrän vi har kommit överens om önskad tjänst, tid och ett signerat avtal. Du kommer att få information kring tider, betalning eller svar på dina frågor inom kort till angiven e-postadress. Jag hoppas att vi, som många andra, ses på en resa mot förändring inom kort.