Mental tränare - Privatperson

Är du intresserad av att ha en personlig mental tränare? Varmt välkommen att lämna en intresseanmälan, fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort!

Hur funkar det?

Träningen grundar sig alltid på dina förutsättningar, ditt behov och dina mål. Vanliga frågor som en MT kan ställa är:

  • Hur ser din träningsbakgrund och erfarenhet ut?
  • Hur ser din livssituation ut och vilka möjligheter har du att träna?
  • Vilka resultat vill du uppnå eller vilka mål har du?

Varje träningstillfälle är på 30, 45 eller 60 minuter och din personliga mentala tränare planerar, genomför, utvärderar och justerar alltid din träning för att dina resultat ska bli så bra som möjliga. Hur ofta du tränar tillsammans med din MT är något ni gör upp tillsammans och utgår från dina förutsättningar och mål.

Priser och intresseanmälan

Utvecklingscoach - Privatperson

Är du intresserad av att ha en personlig coach? Varmt välkommen att lämna en intresseanmälan, fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort!

Hur funkar det?

Coachningssamtalen grundar sig alltid på dina förutsättningar, ditt behov och dina mål. Vanliga frågor som en coach kan ställa är:

  • Hur ser din livssituation ut och vilka möjligheter har du att utvecklas?
  • Vilket område vill du fokusera på och vad är ditt behov?
  • Vilka resultat vill du uppnå eller vilka mål har du?

Varje coachsamtal är på 30, 45 eller 60 minuter och din personliga coach planerar, genomför, utvärderar och justerar alltid dina samtal för att dina resultat ska bli så bra som möjliga. Hur ofta du har coachsamtal tillsammans med din UC är något ni gör upp tillsammans och utgår från dina förutsättningar och mål.

Priser och intresseanmälan

Intresseanmälan - Företag

Vill du också vara med i kampen mot psykisk ohälsa? Är du intresserad av övriga tjänster? Då är du varmt välkommen att kontakta mig på utvald tjänst i listan nedan för att få en offert. Beskriv kort ditt behovsområde och önskade resultat i samband med din intresseanmälan.

Kontakt.

Allt börjar med en kostnadsfri behovsanalys och kartläggning via mejl eller telefon. Väljer du att gå vidare så kommer du att få x antal samtal varvat med kraftfulla övningar och verktyg att ta med dig för resten av ditt liv. Alla samtal är på cirka 45 minuter och sker över telefon eller zoom.

Viktig information.

Allt ovan är endast intresseanmälan och du förbinder dig inte till något förrän vi har kommit överens om önskad tjänst, tid och ett signerat avtal. Du kommer att få information kring tider, betalning eller svar på dina frågor inom kort till angiven e-postadress. Jag hoppas att vi, som många andra, ses på en resa mot förändring inom kort.

Arbetsplats

Hela Sverige

Telefon

-

Email

info@ettmedvetetsinne.se

Välkommen att följa mig.

"Livets mål är resan."

Patrik Lexell