Välj rätt, välj dig

Tjänster inom mental träning, coachning och utveckling.

Här hittar du tjänster som frigör din potential, höjer din lägstanivå och ökar din kreativitet för att kunna sätta och nå de mål som du brinner mest för i livet. Här kan du få en mer avslappnad och balanserad vardag med mer energi och fokus på rätt saker.

Din resa börjar idag, här och nu.

Testa på erbjudande.

150 kr

Tjänster inom mental träning och coachning.

Jag är certifierad mental tränare och coach med fokus på positiva förändringar och utveckling för en hälsosammare och mer balanserad vardag. Känner du att du vill förändra ditt liv på något sätt? Om du vill ta ditt företag eller privatliv mot en positiv utveckling så har du kommit helt rätt. Läs mer om tjänsterna nedan.

Mental tränare

Genom mental träning kan vi uppnå en högre effektivitet, ökad livsbalans och mental hälsa. Här får du ta del av mentala träningsprogram eller övningar inom specifika områden för att nå dina mål och fokusområden.

Utvecklingscoach

Genom coachande samtal, övningar och utmaningar så går vi igenom utvalda områden och arbetar för att uppnå önskad förändring. Välja mellan enstaka samtal eller längre coachningstöd för din utveckling.

Skolan ska vara en plats att utvecklas och må bra på. Här får du som skola, student eller ungdom ta del av mental träning eller coachning för er skolgång och utveckling. Skolan är vår framtid och vår framtid är nu.

För företag

Vill du att ditt företag och medarbetare ska utvecklas i rätt riktning? Då kan en utomstående utvecklingscoach och mental tränare med rätt verktyg för ökat välmående och fokus på utveckling ta er till en ny plats.

För idrottare

Vill du ta din idrott eller förening till en ny nivå? Vill du ha vägledning, verktyg och träning för att hantera press och kunna prestera mer, samtidigt som du får en ökad livsbalans? Tillsammans kan vi växa och nå våra mål.

För stressade

Vill du få en mer avslappnad och balanserad vardag med fokus på rätt saker? Jag kan hjälpa dig med återhämtning, stresshantering och avspänning för ett ökat välmående och en rikare framtid.

Mental tränare och utvecklingscoach.

En mental tränare och utvecklingscoach har i uppgift att analysera och välja strategi för att sedan utmana, vägleda och stötta sin kund mot framgång. Jag som mental tränare och utvecklingscoach arbetar med aktivt, medvetet lyssnande och utmanar dig som kund genom anpassade övningar, verktyg och vägledning för att ta dig från aktuellt läge till önskat läge.

Att studera, driva företag, idrotta eller förändra sin livssituation ska vara en spännande resa, men det är inte helt lätt gå från idé till handling. Jag har själv testat på över 10 branscher och byggt upp flera verksamheter. Jag vet vad som krävs och nu vill jag se dig lyckas. Alla företag och människor går igenom förändringar, utmaningar och svåra beslutsärenden. Jag har varit med i flera förändringsprocesser och livshändelser och kan med nya perspektiv vara precis det som behövs för att du ska få den positiva utveckling som du är värd.

Hur går det till?

Kostnadsfri kartläggning

Kontakt och planering

Kontrakt och betalning

Coachsamtal/ mental träning

Avslut och utvärdering