Välj rätt, välj dig.

Mental träning, föreläsningar och coachande samtal för utveckling mot en positiv framtid.

Vill du frigöra din potential, höja din lägstanivå och öka din kreativitet för att kunna sätta och nå de mål som du brinner mest för i livet? Vill du få en mer avslappnad och balanserad vardag med mer energi och fokus på rätt saker i livet?

Din resa börjar idag, här och nu!

30 min testa på samtal.

150 kronor.

MENTAL TRÄNARE.

Genom mental träning kan vi uppnå en högre effektivitet, ökad livsbalans och stärkt psykisk hälsa. Vill du få en mer avslappnad och balanserad vardag med fokus på rätt saker? Då kan jag hjälpa dig med återhämtning, mental styrka och stresshantering för ett ökat välmående och en rikare framtid.

Från 295 kronor.

Boka in en mentala tränare för din psykiska hälsa. Här finns mentala träningsprogram, träningspass eller samtal med övningar och verktyg utifrån senaste forskningen från 295 kronor där de mentala samtalen och träningspassen kostar 295 kr/tillfälle.

Mental träning för din psykiska hälsa och framtid.

Mental träning består av sex områden där del ett består av avslappning, återhämtning och stresshantering inom den muskulära och mentala avspänningen. I del två stärker vi upp självkänslan, självförtroendet och framtidsvisionen genom självbild- och målbildsträning. I del tre så stärker vi upp koncentration, fokus och den mental styrkan genom fokusträning och mental tuffhetsträning.

Ditt eget mentala träningsprogram.

I ditt mentala träningsprogram så väljer du själv vilka områden du vill förbättra och utveckla och därefter skapar vi på ett medvetet sinne ditt eget mentala träningsprogram på 10 veckor som inkluderar övningar och verktyg för att förbättra din fysiska och psykiska hälsa för all din framtid. Kombinera gärna din träning med samtal och skicka in dina önskemål inom mental träning så påbörjar vi din resa redan idag.

FÖRELÄSNINGAR.

Företaget, arbetsplatsen, skolan och idrottsföreningen ska vara en plats att utvecklas och må bra på. Här får du som anställd, student eller idrottare ta del av föreläsning inom mental träning för er utveckling, framtid och hälsa.

Från 995 kronor.

995 kronor gäller för 5 personer. Är ni fler är 5 personer så kostar det 995 kronor + 100 kronor per extra person. Gör en utvärdering på antal deltagare för er och skicka in till mig så bokar vi in en dag och tid hos er för framtiden.

Föreläsningar inom mental träning för din psykiska hälsa.

Vill du att företaget, medarbetarna, studenterna eller idrottarna hos dig ska utvecklas i rätt riktning? Vill du att ni ska kunna hantera stress och få en mer avslappnad och balanserad vardag för ökad produktivitet och effektivitet med fokus på hälsan?

Boka in en föreläsning inom psykisk hälsa och mental träning på 1,5 timme från 995 kronor för er framtid. Det är en föreläsning att minnas där du som deltagare får ta del av en levande föreläsning med värdefulla övningar och verktyg utifrån den senaste forskningen och fakta kring hälsan.

COACHNING.

Genom coachande samtal och aktivt lyssnande så kan vi få anpassade övningar och utmaningar som gör att vi kan nå de positiva och hållbara livsförändringar vi behöver för vår egen utveckling, hälsa och framtid där vi går från nuläge till vårat önskade läge.

Från 295 kronor.

Boka din personliga coach från 295 kronor per tillfälle och få övningar, stöd och utmaningar utifrån ditt utvalda område som gör att du kan nå dina önskade förändringar i livet. Börja din utvecklingsresa redan idag.

Coachande samtal för dina positiva livsförändringar.

Som certifierad mental tränare och utvecklingscoach så har jag fokus på positiva förändringar och utveckling för att bidra till en hälsosammare och mer balanserad vardag för dig. Här får du lugna, metodiska och harmoniska samtal för din inre personliga resa.

Först går vi igenom dina livsområden för att hitta fokusområde. Du kanske känner dig osäker på din karriär, din arbetsplats eller din ekonomi? Kanske får du inte ihop livspusslet och kanske är du fast i ekorrhjulet? Samtalen kan också beröra relationer, kärlek och det sociala livet eller din egen fritid och hobby. Här kan vi skapa din framtid.

HUR GÅR DET TILL?

1

Kontakt och kartläggning

2

Kontrakt och betalning

3

Genomförandet av tjänst

Mental tränare och utvecklingscoach.

En mental tränare och utvecklingscoach har i uppgift att analysera och välja strategi för att sedan utmana, vägleda och stötta sin kund mot framgång. Jag som mental tränare och utvecklingscoach arbetar med aktivt, medvetet lyssnande och utmanar dig som kund genom anpassade övningar, verktyg och vägledning för att ta dig från aktuellt läge till önskat läge.

Att studera, driva företag, idrotta eller förändra sin livssituation ska vara en spännande resa, men det är inte helt lätt gå från idé till handling. Jag har själv testat på över 10 branscher och byggt upp flera verksamheter. Jag vet vad som krävs och nu vill jag se dig lyckas. Alla företag och människor går igenom förändringar, utmaningar och svåra beslutsärenden. Jag har varit med i flera förändringsprocesser och livshändelser och kan med nya perspektiv vara precis det som behövs för att du ska få den positiva utveckling som du är värd.