Lyssna in och följ en av Sveriges populäraste podcast inom mental hälsa!

Podcast för din psykiska hälsa, medvetenhet och utveckling.

Podcasten för dig som vill få personlig utveckling, ökad medvetenhet och hållbara verktyg för ett ökat välmående och en rikare framtid.

0
Lyssnare.

Lyssna och följ nu!

Finns där poddar finns.
Ett medvetet sinne.

En podcast för alla.

En av Sveriges populäraste podcast inom mental hälsa. Podden för dig som vill få personlig utveckling, ökad medvetenhet och hållbara verktyg för ett ökat välmående och en rikare framtid.

Jag som driver podcasten heter Patrik Lexell, är coach och mental tränare med en bakgrund inom HR, försäljning och administration.

Tillsammans med några av de främsta personerna, föreläsarna och experterna inom sina områden så delar vi nu viktig kunskap, information och erfarenheter kring personlig utveckling och mental hälsa där du får ta del av de främsta tipsen. Här får du som lyssnare ta del av intressanta, inspirerande och spännande samtal varvat med kortare avsnitt av mig inom mental träning och mindfulness.

Lyssna här!

Lyssna in det senaste i podden.

Guidad meditation.

Guidad meditation på svenska i podcasten för fred och lycka, i samband med krig och orostankar. Tredje ögat är kopplat till det sjätte sinnet där vi hittar vår vision, intuition och insikter.

Det tredje ögat är placerat i mitten av pannan, mellan dina ögonbryn, det är kopplat till elementet ljus och färgen indigo. Med ett obalanserat tredje öga chakra så har vi när tillhands för låsta tankar, krig, vrede och ilska. För att balansera detta så hjälper det att vara ute i solen, meditera, dricka vatten och vara i stillhet för en total observation inom sig själv.

Min förhoppning med denna meditation är att du ska komma i kontakt med din vision, intuition och insikt om en framtid av fred och lycka. Jag hoppas att du som lyssnar ska få en stunds uppvaknande genom en självobservation i stillhet och harmoni.

Jag som spelar in denna meditation heter Patrik Lexell, är mental tränare och coach som utforskat det medvetna och utövat mindfulness i över 10 år.

God lyssning, medvetna själ!

Följ med podcasten!

Podcasten ett medvetet sinne bjuder på podcastintervjuer, guidade meditationer på svenska, mental träning, personlig utveckling och ökad medvetenhet.

Du får mer än gärna följa, gilla och dela dina tankar för podden på bland annat Apple Podcast för att bli en del av visionen och utvecklingen av Ett medvetet sinne som har fokus på att göra världen till en bättre plats. Varmt välkommen och stort tack för ditt bidrag!

Tävla med podcasten!

Poddtävlingar.

Tack vare samarbeten och gäster i podcast har jag haft äran att kunna tävla ut flertalet fina presenter till dig som följer, gillar och delar arbetet jag gör. Följ Ett medvetet sinne för att inte missa kommande tävlingar och erbjudanden i samband med podden.

  • Hälsoprodukter och kosttillskott
  • Hopfällbar foamroller
  • Flertalet böcker
  • Tyngdtäcken
  • Kristaller

Poddtoppen.

Ola Schenström

Podcastintervju med Ola Schenström som gästade podcasten Ett medvetet sinne, Ola är tidigare allmänläkare och idag en av Sveriges ledande expert inom mindfulness. I detta avsnitt djupdyker vi i ämnet mindfulness och ser över vilka vinster det kan ge och vad det kan tillföra världen.

Micke Gunnarsson

Podcastintervju med Micke Gunnarsson som gästade podcasten Ett medvetet sinne, Micke är en stor inspiratör inom sociala medier, där han dagligen berör tusentals person genom sitt unika sätt att sprida kärlek och kunskap. Följ med i ett värmande avsnitt om skolvärlden, föräldraskap och relationer.

Johan Bergstad

Podcastintervju med Johan Bergstad som gästade podcasten Ett medvetet sinne, Johan är leg. psykolog, föreläsare och fokusexpert. I detta avsnitt talar vi kring hans omtalade bok Hjärnfokus där vi bland annat går igenom hur hjärnan funkar, hur sociala medier påverkar oss, sömn, fokus och ADT.

Fredrik Sträng

Podcastintervju med Fredrik Sträng som gästade podcsten Ett medvetet sinne, Fredrik är en av Sveriges absolut främsta äventyrare genom tiderna. Det här är en berättelse om mod, risker och beslut. Följ med bakom kulisserna kring klätterolyckan på K2 där 11 personer miste sina liv och mycket mer.

Annika Telléus

Podcastintervju med Annika Telléus som gästade podcasten Ett medvetet sinne, Annika är lyssnarexpert och här ser vi över konsten att lyssna, kampen om vår uppmärksamhet, hur vi kan bli bättre på att lyssna, både på oss själva, men också på andra och vilka otroliga vinster det finns i att göra det.

Kjell Haglund

Podcastintervju med Kjell Haglund, själens krigare, som gästade podcasten Ett medvetet sinne, Kjell delar i denna intervju med sig om livet utanför ekorrhjulet, normer, hur vi formas och hur vi kan komma i kontakt med oss själva för att leva det liv som vi vill leva där livet är en enda stor möjlighet.

Samarbete och kontakt.

Vill du veta mer eller komma i kontakt med mig och podcasten ett medvetet sinne? Följ länkarna nedan så synkar vi. Jag ser fram emot att höra från dig!