Välkommen till en av Sveriges mest populära podcast inom självhjälp, psykisk hälsa och medvetenhet.

Lyssna in och följ podden för dig som vill få personlig utveckling, ökad medvetenhet och hållbara verktyg för ett ökat välmående och en rikare framtid.

0
Lyssnare.

En podcast för alla.

Tillsammans med några av de främsta personerna, föreläsarna och experterna inom sina områden så delar vi nu viktig kunskap, information och erfarenheter kring personlig utveckling och mental hälsa där du får ta del av de främsta tipsen. Här får du som lyssnare ta del av intressanta, inspirerande och spännande podcastintervjuer varvat med kortare avsnitt av mig inom mental träning och meditationer.

Jag som driver podcasten heter Patrik Lexell, är certifierad mental tränare och diplomerad utvecklingscoach med en bakgrund inom HR, försäljning, skolvärlden och administration. Jag har en egen erfarenhet kring psykisk ohälsa, destruktiva beteenden och personlig utveckling där jag brinner för ett ökat välmående och en rikare framtid.

Lyssna och följ podden redan idag!

Vill du synas i podden?

Stötta podden genom att öppna swishappen och swisha valfri summa till 123 242 18 16 . Som tack för att du stödjer den psykiska hälsan så kommer ditt namn synliggöras i nästa poddavsnit!

Vägen till ett bättre och lyckligare liv.

Podcastavsnitt om medvetenhet, relationer, tacksamhet, tankar och känslor. Poddsamtalet ger tips till ett bättre och lyckligare liv. Poddgästen Kay Pollak är filmregissör, författare och inspirerande föreläsare som är aktuell med sin senaste bok ”Ett bättre liv” som handlar om att förändras en tanke i taget.

I dagens poddintervju kommer vi se över varför människan har så lätt att ta på sig offerkoftan där vi tänker som ett offer och har offrets tankesystem igång. Offrens kultur medför ett negativt tankesätt som ger oss negativ energi och olyckliga känslor.

Vi kommer självklart utforska hur vi istället för att skylla på andra kan ta ansvar och påverka våra egna tankar, känslor och mående som också gör att vi kan ta medvetna val för ett ökat välmående, ett bättre liv och en lyckligare vardag.

Samtalet kommer ge dig som lyssnar bättre relationer till både dig själv och andra. Det kommer att ge dig råd i att kunna förändra en tanke i taget och få positiva tankar som hjälper dig att sluta älta och tänka framåt. Det gör att du är närvarande, här och nu, där förändringsarbetet och din personliga utveckling verkligen kan ta fart.

Lyssna in det senaste i podden.

Samarbete och kontakt.

Vill du veta mer eller komma i kontakt med Patrik Lexell och podcasten ett medvetet sinne? Följ länkar nedan så synkar vi. Jag ser fram emot att höra från dig inom snar framtid!

Poddtoppen - Ett medvetet sinne.

Ola Schenström

Podcastintervju med Ola Schenström som gästade podcasten Ett medvetet sinne, Ola är tidigare allmänläkare och idag en av Sveriges ledande expert inom mindfulness. I detta avsnitt djupdyker vi i ämnet mindfulness och ser över vilka vinster det kan ge och vad det kan tillföra världen.

Micke Gunnarsson

Podcastintervju med Micke Gunnarsson som gästade podcasten Ett medvetet sinne, Micke är en stor inspiratör inom sociala medier, där han dagligen berör tusentals person genom sitt unika sätt att sprida kärlek och kunskap. Följ med i ett värmande avsnitt om skolvärlden, föräldraskap och relationer.

Johan Bergstad

Podcastintervju med Johan Bergstad som gästade podcasten Ett medvetet sinne, Johan är leg. psykolog, föreläsare och fokusexpert. I detta avsnitt talar vi kring hans omtalade bok Hjärnfokus där vi bland annat går igenom hur hjärnan funkar, hur sociala medier påverkar oss, sömn, fokus och ADT.

Fredrik Sträng

Podcastintervju med Fredrik Sträng som gästade podcsten Ett medvetet sinne, Fredrik är en av Sveriges absolut främsta äventyrare genom tiderna. Det här är en berättelse om mod, risker och beslut. Följ med bakom kulisserna kring klätterolyckan på K2 där 11 personer miste sina liv och mycket mer.

Henrik Fexeus

Podcastintervju med mentalisten Henrik Fexeus som är en av Sveriges främsta kroppsspråksexperter. Här går vi igenom kroppsspråkets påverkan på oss själva och andra. Hur vi kan manipulera oss själva genom kroppen för att må bättre och hur vi kan läsa och förstå andras tankar och signaler.

Doctor Diamantis

En podcastintervju med Doctor Diamantis som är naprapat och läkare i kinesisk medicin. Lyssna in en existentiell självläkande upptäcktsresa där vi går igenom social status, tillhörighet och identiteter. Vi tittar in i själen och utforskar egot, ying och yang för ett medvetet sinne.

Stephanie Pizzignacco

Podcastintervju med vinnaren av elitstyrkans hemligheter 2022, Stephanie Pizzignacco. Här får du lyssna in ett avsnitt kring anorexia, livet som elitgymnast, brandman och hur man bygger sin mental styrka för att ta sig igenom svåra utmaningar och rädslor i livet.

Henrik Wiman

Podcastintervju med psykologhenrik och canceröverlevaren Henrik Wiman som tar med oss på ett öppet samtal kring all form av ångest och ångesthantering. Saknad mening, press och stress i vardagen kan leda till utanförskap, isolering och psykisk ohälsa. Här höjer lägstanivån.

Guidad meditation

En guidad meditation på svenska för muskulär avspänning. Avslappning, återhämtning och mental hälsa är en viktig del i livet, Patrik Lexell är mental tränare och med detta podcastavsnitt får du som lyssnar scanna in och lösa upp onödiga spänningar för att få mer energi och balans.