Mental träning, psykisk hälsa och utbildning.

Här samlas alla medvetna själar, där du som privatperson eller företag kan testa på, bli en del av eller boka in tjänster inom mental träning och psykisk hälsa utifrån ditt eget eller företagets behov.

Ett medvetet sinne erbjuder hållbara verktyg och övningar mot förändring och utveckling för ett ökat välmående och en rikare framtid för alla åldrar, företag och privatpersoner genom podcast, föreläsning och utbildning.

Ett medvetet sinne.

Bli medlem och ta del av exklusiva erbjudanden.

Gör någon utav alla kostnadsfria testövningar för att se hur du ligger till i olika områden inom den mentala hälsan eller din/ ditt bolags utveckling.

Jag har arbetat i över 10 olika branscher där det började inom bygg- och fastighetsbranschen. Jag har testat på butik- och restaurang för att sedan köra tidning och gå över till försäljning. Där var jag sälj- och projektledare med priser som månadens säljare, säljrekord samt förtroendeuppdrag i Sverige och internationellt. Jag var administrativ samordnare för över 15 skolor och 20 kommuner i Stockholm inom SFI och vuxenutbildningen. Idag driver jag bolaget och podcasten Ett medvetet sinne och arbetar som ansvarig för provverksamheten i Stockholm, Östergötland och Sörmland.

Jag är utbildad HR-assisten, har läst kurser inom psykologi, är certifierad Mental tränare och coach. Jag har utbildning inom administration, ekonomi, affärsutveckling, ledarskap, kommunikation, entreprenörskap, inköp och marknadsföring samt allt inom den mentala träningen och coachande samtal.

Under 2020 och covid-19 så grundade jag bolaget Ett medvetet sinne i syfte att bidra till en ökad psykisk hälsa och välmående. Idag har jag tusentals följare och lyssnare där podcasten har växt till en av Sveriges populäraste podcast inom kategorin mental hälsa.

Mer om:

Patrik Lexell

Cert. Mental tränare & utvecklingscoach.

Jag är en helt vanlig människa som inspirerats och nu vill inspirera. Efter att själv ha levt med psykisk ohälsa, panikångest och destruktiva handlingar så drabbades jag som tjugoåring av en hjärtmuskelinflammation. Sedan dess växte intresset för personlig utveckling, mental hälsa och olika framgångsnycklar som bidrar till ett ökat välmående och en rikare framtid för såväl människa som organisation.

Patrik Lexell är certifierad Mental tränare och coach som arbetar med att utveckla både företag och privatpersoner mot en ökad mental hälsa och positiv förändring genom podcast, föreläsningar och utbildning. Patriks största fokus är att skapa medvetenhet och stärka den psykiska hälsan för ett ökat välmående och en rikare framtid.

Idag är jag utbildad coach och mental tränare med en bakgrund inom HR, försäljning och utbildningsbranschen. Jag har arbetat i över 10 olika branscher i flera olika roller och har därför ett stort perspektiv på både helheten och människan. Genom min egen erfarenhet, bakgrund och utbildningar så ligger idag passionen i att motivera, utbilda och vägleda andra företag och individer till utveckling och en ökad medvetenhet för ett bättre välmående och en rikare framtid.

Ett medvetet sinne har idag en av Sveriges mest populära podcast inom mental hälsa, utbildning och självhjälp. Utöver detta erbjuder jag tjänster, föreläsningar och samarbeten till dig som vill utveckla och utvecklas. Du är varmt välkommen att läsa mer och ta kontakt med mig redan idag så påbörjar vi resan mot en positiv och hållbar framtid.

Som poddgäst i videopodden – Livet och kärleken så svarar jag på frågor kring medvetenhet, självkänsla, självkärlek, självkontakt, trygghetszonen och mycket mer.

Varmt välkommen att återkoppla, kommentera, gilla och dela avsnittet med andra. God lyssning till er alla!

Patrik Lexell har lämnat ett destruktivt liv bakom sig med hjälp av mental träning och mindfulness. Nu vill han hjälpa andra att göra samma resa utan att behöva uppfinna hjulet själv.

I denna intervju berättar jag om min bakgrund kring psykisk ohälsa och destruktiva beteenden samt uppstarten av bolaget och podcasten Ett medvetet sinne.

Det har varit en spännande resa och jag är tacksam över att få dela den och inspirera flera att vända på livet.

Varmt välkommen att återkoppla, kommentera och dela artikeln med andra. God läsning!

Patrik Lexell gick från socialbidrag till eget företag. Patrik Lexell vill hjälpa andra att hitta meningen med livet. Som verktyg har han bland annat podden ”Ett medvetet sinne”.

Jag växte upp i Flen och fick hör chansen att berätta om min resa från socialbidrag och att vara vilsen till att starta bolaget och podcasten Ett medvetet sinne.

Jag är tacksam för denna varma intervju och att jag här får chansen att dela en del av min livsresa.

Varmt välkommen att återkoppla, kommentera och dela artikeln vidare med andra. God läsning!

En negativ tanke kommer aldrig att ge dig ett positivt resultat.

Patrik Lexell

Var tacksam för allt som livet har gett dig. Var tacksam för allt som någonsin skett dig. Du är här, du är nu och du är bra för att du är du.

Patrik Lexell