Få mental träning, ökad psykisk hälsa och utbildning för medveten framtid.

Här samlas alla medvetna själar, där du som privatperson eller företag kan testa på, bli en del av eller boka in tjänster inom mental träning och psykisk hälsa utifrån ditt eget eller företagets behov.

Ett medvetet sinne erbjuder hållbara verktyg och övningar mot förändring och utveckling för ett ökat välmående och en rikare framtid för alla åldrar, företag och privatpersoner genom podcast, föreläsningar och utbildning.

Bli medlem redan idag och ta del av exklusiva erbjudanden.

Testa på kostnadsfria testövningar eller boka in ett prova på samtal för att se hur du ligger till inom den mentala hälsan eller din/ ditt bolags utveckling.

Här erbjuds du noggrant utvalda tjänster utifrån forskning för de bästa verktyg och övningarna i branschen för din eller ditt företags psykiska hälsa och utveckling i form av föreläsningar, mentala träningsprogram eller coachande samtal.

Som företag kan ni välja att samarbeta med ett medvetet sinne genom bidrag eller månadsgåvor. Ni kan också välja annonsering, marknadsföring eller olika utbytestjänster där du som företag kommer att synas i podd, sociala medier eller hemsida.

Ett medvetet sinne har idag en av Sveriges mest populära podcast inom kategorin mental hälsa. Under 2020 och covid-19 så grundade Patrik Lexell bolaget och podden ett medvetet sinne i syfte att bidra till en ökad psykisk hälsa och välmående. Idag har ett medvetet sinne tusentals följare och lyssnare.

Mer om:

Patrik Lexell

Cert. Mental tränare & utvecklingscoach.

Patrik är en helt vanlig människa som inspirerats och nu vill inspirera. Efter att själv ha levt med psykisk ohälsa, panikångest och destruktiva handlingar så drabbades han som tjugoåring av en hjärtmuskelinflammation. Sedan dess växte intresset för personlig utveckling, psykisk hälsa och olika framgångsnycklar som bidrar till ett ökat välmående och en rikare framtid för såväl människa som organisation.

Patrik har en bakgrund inom HR, försäljning och utbildningsbranschen. Han har arbetat i över 10 olika branscher som projektledare, säljledare och koordinator, och har därför ett stort perspektiv på helheten och människan. Genom sin egen erfarenhet, bakgrund och utbildningar så ligger idag passionen i att motivera, utveckla och vägleda andra företag och individer till en ökad medvetenhet för ett bättre välmående och en rikare framtid.

Patrik Lexell är nu certifierad Mental tränare och utvecklingscoach som utöver sin tjänst som provansvarig i 5 kommuner arbetar med att utveckla både företag och privatpersoner mot en ökad psykisk hälsa och positiv utveckling genom podcast, föreläsningar och utbildning tillsammans med fantastiska människor. Största fokuset är att skapa medvetenhet kring den psykiska hälsan för att ge ett ökat välmående och en rikare framtid.

Ett medvetet sinne har idag en av Sveriges mest populära podcast inom mental hälsa, utbildning och självhjälp. Utöver detta erbjuds tjänster, föreläsningar och samarbeten till er som vill utveckla och utvecklas. Ni är varmt välkomna att läsa mer och ta kontakt med mig redan idag så påbörjar vi resan mot en positiv och hållbar framtid tillsammans.

Som gäst i videopodden – Livet och kärleken så svarar jag på frågor kring medvetenhet, självkänsla, självkärlek, självkontakt, trygghetszonen och mycket mer.

Här berättar Patrik om sin uppväxt i Flen och resan från socialbidrag och en vilsen tid, till att starta eget och podcasten Ett medvetet sinne.

Patrik Lexell har lämnat ett destruktivt liv bakom sig med hjälp av mental träning och mindfulness. Nu vill han hjälpa andra att göra samma resa utan att behöva uppfinna hjulet själv.