Välj rätt, välj dig.

För skola/ student.

Är du en skola eller student? Vill du få en positiv förändring eller utveckling för ett ökat välmående och en rikare framtid? Då har du kommit rätt. Se nedan vad jag kan göra för dig.

Din resa börjar idag, här och nu.

Stress och press.

Skolan och studier är ofta kopplade med hög stress och press där mycket ska hinnas med på kort tid. För att hinna med allt behöver man vara bra på struktur och även på återhämtning för att göra så lite som möjligt och få ut så mycket som möjligt på samma gång. Detta är något jag har studerat och arbetat med. Som mental tränare och utvecklingscoach vill jag hjälpa både skolor och studenter till en mer balanserad skol- och studiegång där alla går ut som vinnare.

Kostnadsfri kartläggning

Kontakt och planering

Kontrakt och betalning

Coachsamtal/ mental träning

Avslut och utvärdering

Mental tränare - Privatperson

Är du intresserad av att ha en personlig mental tränare? Varmt välkommen att lämna en intresseanmälan, fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort!

Hur funkar det?

Träningen grundar sig alltid på dina förutsättningar, ditt behov och dina mål. Vanliga frågor som en MT kan ställa är:

  • Hur ser din träningsbakgrund och erfarenhet ut?
  • Hur ser din livssituation ut och vilka möjligheter har du att träna?
  • Vilka resultat vill du uppnå eller vilka mål har du?

Varje träningstillfälle är på 30, 45 eller 60 minuter och din personliga mentala tränare planerar, genomför, utvärderar och justerar alltid din träning för att dina resultat ska bli så bra som möjliga. Hur ofta du tränar tillsammans med din MT är något ni gör upp tillsammans och utgår från dina förutsättningar och mål.

Priser och intresseanmälan

Utvecklingscoach - Privatperson

Är du intresserad av att ha en personlig coach? Varmt välkommen att lämna en intresseanmälan, fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort!

Hur funkar det?

Coachningssamtalen grundar sig alltid på dina förutsättningar, ditt behov och dina mål. Vanliga frågor som en coach kan ställa är:

  • Hur ser din livssituation ut och vilka möjligheter har du att utvecklas?
  • Vilket område vill du fokusera på och vad är ditt behov?
  • Vilka resultat vill du uppnå eller vilka mål har du?

Varje coachsamtal är på 30, 45 eller 60 minuter och din personliga coach planerar, genomför, utvärderar och justerar alltid dina samtal för att dina resultat ska bli så bra som möjliga. Hur ofta du har coachsamtal tillsammans med din UC är något ni gör upp tillsammans och utgår från dina förutsättningar och mål.

Priser och intresseanmälan

Intresseanmälan - Företag

Vill du också vara med i kampen mot psykisk ohälsa? Är du intresserad av övriga tjänster? Då är du varmt välkommen att kontakta mig på utvald tjänst i listan nedan för att få en offert. Beskriv kort ditt behovsområde och önskade resultat i samband med din intresseanmälan.